Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 88g25kcal0.9g4g0.3g1.6g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Korppujauho 3.1g12kcal0.3g2.3g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Siirappi 8.8g26kcal0g6.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g382kcal8.2g36.6g21.2g4.2g
Valittu annoskoko207g191kcal4.1g18.3g10.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna104g95kcal2.1g9.2g5.3g1.1g
Arvot/100g100g92kcal2g8.8g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035