Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1400g404kcal14g64.4g4.2g25.2g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g1360kcal8g12g140g0g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.4g0.5g2.6g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Siirappi 140g422kcal0.1g103.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6620g6098kcal130.6g586.2g336.6g66.2g
Valittu annoskoko3310g3049kcal65.3g293.1g168.3g33.1g
Annoskoko puolitettuna1655g1525kcal32.7g146.6g84.2g16.6g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035