Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 175g51kcal1.8g8.1g0.5g3.2g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Siirappi 18g53kcal0g13g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g763kcal16.4g73.6g42g8.4g
Valittu annoskoko414g381kcal8.2g36.8g21g4.2g
Annoskoko puolitettuna207g191kcal4.1g18.4g10.5g2.1g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035