Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 263g76kcal2.6g12.1g0.8g4.7g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 19g69kcal2g14.1g0.2g1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Korppujauho 9g34kcal1g7g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Siirappi 26g79kcal0g19.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g1144kcal24.6g110.2g63.2g12.4g
Valittu annoskoko621g572kcal12.3g55.1g31.6g6.2g
Annoskoko puolitettuna311g286kcal6.2g27.6g15.8g3.1g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035