Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 350g101kcal3.5g16.1g1.1g6.3g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g100g340kcal2g3g35g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Siirappi 35g106kcal0g26g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g1525kcal32.6g146.8g84.2g16.6g
Valittu annoskoko828g763kcal16.3g73.4g42.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna414g381kcal8.2g36.7g21.1g4.2g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035