Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g466g1633kcal60.6g321.8g11.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen333g110kcal11g16.3g0g0g
Tonnikala öljyssä 123g234kcal33.4g0g11.1g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]123g148kcal14.8g2.5g8.6g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g67g259kcal22g0g18.9g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Polar-juusto 15%67g173kcal20.7g0g10g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g30g41kcal0.2g9.5g0.1g0g
Sinappi 21g28kcal0.9g3g1.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2608g5696kcal332.4g737.8g156g3.4g
Valittu annoskoko1304g2848kcal166.2g368.9g78g1.7g
Annoskoko puolitettuna652g1424kcal83.1g184.5g39g0.9g
Arvot/100g100g218kcal12.7g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547