Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g700g2449kcal91g482.8g17.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Tonnikala öljyssä 185g351kcal50.1g0g16.6g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]185g222kcal22.2g3.7g12.9g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g100g388kcal33g0g28.4g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Polar-juusto 15%100g260kcal31g0g15g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g45g61kcal0.4g14.3g0.1g0g
Sinappi 32g42kcal1.4g4.5g1.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3912g8545kcal499.2g1107g233.8g4.6g
Valittu annoskoko1956g4273kcal249.6g553.5g116.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna978g2136kcal124.8g276.8g58.5g1.2g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547