Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g816g2857kcal106.1g563.2g20.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen583g192kcal19.2g28.6g0g0g
Tonnikala öljyssä 216g409kcal58.5g0g19.4g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]216g259kcal25.9g4.3g15.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g117g452kcal38.5g0g33.1g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Voi, 1 tl, 5 g35g255kcal0.3g0.3g28g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Polar-juusto 15%117g303kcal36.1g0g17.5g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g53g71kcal0.4g16.7g0.2g0g
Sinappi 37g49kcal1.6g5.3g2.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4564g9969kcal582g1291.4g272.8g5.6g
Valittu annoskoko2282g4985kcal291g645.7g136.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna1141g2492kcal145.5g322.9g68.2g1.4g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547