Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g1050g3673kcal136.4g724.1g26.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen750g247kcal24.7g36.7g0g0g
Tonnikala öljyssä 277g526kcal75.2g0g25g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]277g333kcal33.3g5.5g19.4g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g150g582kcal49.5g0g42.6g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Voi, 1 tl, 5 g45g328kcal0.4g0.4g36g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Polar-juusto 15%150g390kcal46.5g0g22.5g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g68g92kcal0.5g21.5g0.2g0g
Sinappi 48g63kcal2.1g6.8g2.9g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5868g12818kcal748.4g1660.2g350.8g7.4g
Valittu annoskoko2934g6409kcal374.2g830.1g175.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna1467g3204kcal187.1g415.1g87.7g1.9g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547