Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g117g408kcal15.2g80.5g2.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen83g28kcal2.7g4.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 31g59kcal8.4g0g2.8g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]31g37kcal3.7g0.6g2.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g17g65kcal5.5g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0g0g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Polar-juusto 15%17g43kcal5.2g0g2.5g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g7.5g10kcal0.1g2.4g0g0g
Sinappi 5.3g7kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g1424kcal83.2g184.6g39g0.8g
Valittu annoskoko326g712kcal41.6g92.3g19.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna163g356kcal20.8g46.2g9.8g0.2g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547