Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g1166g4081kcal151.6g804.6g29.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen833g275kcal27.5g40.8g0g0g
Tonnikala öljyssä 308g585kcal83.6g0g27.7g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]308g370kcal37g6.2g21.6g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g167g646kcal55g0g47.3g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Polar-juusto 15%167g433kcal51.6g0g25g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g75g102kcal0.6g23.8g0.2g0g
Sinappi 53g70kcal2.3g7.5g3.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6520g14242kcal831.8g1844.8g390g8g
Valittu annoskoko3260g7121kcal415.9g922.4g195g4g
Annoskoko puolitettuna1630g3561kcal208g461.2g97.5g2g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547