Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g1400g4900kcal182g966g35g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1000g330kcal33g49g0g0g
Tonnikala öljyssä 370g702kcal100.3g0g33.3g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]370g444kcal44.4g7.4g25.9g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g200g776kcal66g0g56.8g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Polar-juusto 15%200g520kcal62g0g30g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g90g122kcal0.7g28.6g0.3g0g
Sinappi 64g84kcal2.8g9g3.8g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7828g17099kcal998.4g2214.8g468g9.8g
Valittu annoskoko3914g8550kcal499.2g1107.4g234g4.9g
Annoskoko puolitettuna1957g4275kcal249.6g553.7g117g2.5g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547