Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g233g816kcal30.3g160.9g5.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen167g55kcal5.5g8.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 62g117kcal16.7g0g5.5g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]62g74kcal7.4g1.2g4.3g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g33g129kcal11g0g9.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Polar-juusto 15%33g87kcal10.3g0g5g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g15g20kcal0.1g4.8g0g0g
Sinappi 11g14kcal0.5g1.5g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1304g2849kcal166.2g369g77.6g1.6g
Valittu annoskoko652g1424kcal83.1g184.5g38.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna326g712kcal41.6g92.3g19.4g0.4g
Arvot/100g100g219kcal12.7g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547