Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g350g1224kcal45.5g241.4g8.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250g83kcal8.2g12.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 93g176kcal25.1g0g8.3g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]93g111kcal11.1g1.8g6.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g50g194kcal16.5g0g14.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g15g109kcal0.1g0.1g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Polar-juusto 15%50g130kcal15.5g0g7.5g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g23g31kcal0.2g7.2g0.1g0g
Sinappi 16g21kcal0.7g2.3g1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1956g4272kcal249.4g553.4g117g2.4g
Valittu annoskoko978g2136kcal124.7g276.7g58.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna489g1068kcal62.4g138.4g29.3g0.6g
Arvot/100g100g218kcal12.7g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547