Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Bataatti, kuorittu 363g294kcal5.7g61.1g0.2g10.9g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 200g53kcal6.6g6.2g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki100g65kcal13g2.1g0.3g0g
Polar-juusto 15%75g195kcal23.2g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g2150kcal195.4g145.6g80.6g24g
Valittu annoskoko1088g1075kcal97.7g72.8g40.3g12g
Annoskoko puolitettuna544g538kcal48.9g36.4g20.2g6g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814