Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Bataatti, kuorittu 1089g881kcal17.1g183.3g0.5g32.7g
Sipuli (kuorittu)203g55kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 600g160kcal19.8g18.6g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki300g195kcal39g6.3g0.9g0g
Polar-juusto 15%225g585kcal69.7g0g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g6450kcal586.2g437.2g241.8g72.2g
Valittu annoskoko3264g3225kcal293.1g218.6g120.9g36.1g
Annoskoko puolitettuna1632g1613kcal146.6g109.3g60.5g18.1g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814