Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Bataatti, kuorittu 1452g1175kcal22.8g244.4g0.7g43.6g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 800g213kcal26.4g24.8g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki400g260kcal52g8.4g1.2g0g
Polar-juusto 15%300g780kcal93g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g8600kcal781.8g583.2g322.4g96.4g
Valittu annoskoko4352g4300kcal390.9g291.6g161.2g48.2g
Annoskoko puolitettuna2176g2150kcal195.5g145.8g80.6g24.1g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814