Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha919g1526kcal174.6g0g91.9g0g
Bataatti, kuorittu 1668g1350kcal26.2g280.8g0.8g50g
Sipuli (kuorittu)310g84kcal4g14.9g0.6g5.3g
Kananmuna kuoreton 379g541kcal47.4g1.1g38.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 919g245kcal30.3g28.5g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki460g299kcal59.7g9.7g1.4g0g
Polar-juusto 15%345g896kcal106.8g0g51.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9880kcal898g670g370.6g110.6g
Valittu annoskoko5000g4940kcal449g335g185.3g55.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2470kcal224.5g167.5g92.7g27.7g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814