Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Bataatti, kuorittu 182g147kcal2.8g30.5g0.1g5.4g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 100g27kcal3.3g3.1g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki50g33kcal6.5g1.1g0.2g0g
Polar-juusto 15%38g98kcal11.6g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g1075kcal97.6g72.8g40.4g12g
Valittu annoskoko544g537kcal48.8g36.4g20.2g6g
Annoskoko puolitettuna272g269kcal24.4g18.2g10.1g3g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814