Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Bataatti, kuorittu 2178g1763kcal34.2g366.6g1.1g65.3g
Sipuli (kuorittu)405g109kcal5.3g19.4g0.8g6.9g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1200g320kcal39.6g37.2g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki600g390kcal78g12.6g1.8g0g
Polar-juusto 15%450g1170kcal139.5g0g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g12900kcal1173g874.6g483.8g144.4g
Valittu annoskoko6528g6450kcal586.5g437.3g241.9g72.2g
Annoskoko puolitettuna3264g3225kcal293.3g218.7g121g36.1g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814