Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Bataatti, kuorittu 2904g2351kcal45.6g488.7g1.5g87.1g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1600g426kcal52.8g49.6g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki800g520kcal104g16.8g2.4g0g
Polar-juusto 15%600g1560kcal186g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g17200kcal1563.8g1166g645.2g192.6g
Valittu annoskoko8704g8600kcal781.9g583g322.6g96.3g
Annoskoko puolitettuna4352g4300kcal391g291.5g161.3g48.2g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814