Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 267g856kcal71.5g0g63.9g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g334g117kcal4.7g24g0.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 501g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Palsternakka 40g26kcal0.2g4.7g0.2g1.8g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g84g17kcal0.5g2.9g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2584g2247kcal161.2g94.6g134.4g15.2g
Valittu annoskoko1292g1123kcal80.6g47.3g67.2g7.6g
Annoskoko puolitettuna646g562kcal40.3g23.7g33.6g3.8g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929