Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 401g1284kcal107.2g0g95.9g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g501g175kcal7g36.1g1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 751g136kcal4.2g18.8g3g5.3g
Palsternakka 60g38kcal0.3g7.1g0.2g2.7g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g125g25kcal0.8g4.4g0.4g1.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3876g3370kcal241.6g142.4g201.4g23g
Valittu annoskoko1938g1685kcal120.8g71.2g100.7g11.5g
Annoskoko puolitettuna969g843kcal60.4g35.6g50.4g5.8g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929