Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 467g1498kcal125.1g0g111.9g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g584g205kcal8.2g42.1g1.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 876g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Palsternakka 70g45kcal0.4g8.3g0.3g3.2g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g146g29kcal0.9g5.1g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4522g3932kcal282g166g235g26.6g
Valittu annoskoko2261g1966kcal141g83g117.5g13.3g
Annoskoko puolitettuna1131g983kcal70.5g41.5g58.8g6.7g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929