Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 534g1712kcal143g0g127.9g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g668g234kcal9.3g48.1g1.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1002g181kcal5.6g25g4g7g
Palsternakka 80g51kcal0.4g9.5g0.3g3.6g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g167g33kcal1g5.8g0.5g2.3g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5168g4494kcal322g189.6g268.6g30.4g
Valittu annoskoko2584g2247kcal161g94.8g134.3g15.2g
Annoskoko puolitettuna1292g1124kcal80.5g47.4g67.2g7.6g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929