Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 601g1926kcal160.9g0g143.9g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g751g263kcal10.5g54.1g1.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1127g203kcal6.3g28.2g4.5g7.9g
Palsternakka 90g57kcal0.5g10.6g0.4g4.1g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g188g38kcal1.1g6.6g0.6g2.6g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5814g5056kcal362.6g213.4g302.4g34.4g
Valittu annoskoko2907g2528kcal181.3g106.7g151.2g17.2g
Annoskoko puolitettuna1454g1264kcal90.7g53.4g75.6g8.6g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929