Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 67g214kcal17.9g0g16g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g84g29kcal1.2g6g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Palsternakka 10g6.4kcal0.1g1.2g0g0.5g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g21g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana646g562kcal40.4g23.6g33.6g4g
Valittu annoskoko323g281kcal20.2g11.8g16.8g2g
Annoskoko puolitettuna162g141kcal10.1g5.9g8.4g1g
Arvot/100g100g87kcal6.3g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929