Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 668g2140kcal178.7g0g159.8g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g835g292kcal11.7g60.1g1.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1252g226kcal7g31.3g5g8.8g
Palsternakka 100g64kcal0.5g11.8g0.4g4.5g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g209g42kcal1.3g7.3g0.6g2.9g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6460g5617kcal402.8g237g335.6g38g
Valittu annoskoko3230g2809kcal201.4g118.5g167.8g19g
Annoskoko puolitettuna1615g1404kcal100.7g59.3g83.9g9.5g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929