Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 800g2564kcal214.2g0g191.5g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1000g350kcal14g72g2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1500g271kcal8.4g37.5g6g10.5g
Palsternakka 120g76kcal0.6g14.2g0.5g5.4g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g250g50kcal1.5g8.8g0.8g3.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7740g6730kcal482.6g284.2g402.4g45.6g
Valittu annoskoko3870g3365kcal241.3g142.1g201.2g22.8g
Annoskoko puolitettuna1935g1683kcal120.7g71.1g100.6g11.4g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929