Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 134g428kcal35.7g0g32g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g167g58kcal2.3g12g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Palsternakka 20g13kcal0.1g2.4g0.1g0.9g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g42g8.3kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1292g1123kcal80.4g47.6g67.2g7.8g
Valittu annoskoko646g562kcal40.2g23.8g33.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna323g281kcal20.1g11.9g16.8g2g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929