Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 200g642kcal53.6g0g48g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g88kcal3.5g18g0.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 376g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Palsternakka 30g19kcal0.2g3.5g0.1g1.4g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g63g13kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1938g1685kcal121g71g100.8g11.6g
Valittu annoskoko969g843kcal60.5g35.5g50.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna485g421kcal30.3g17.8g25.2g2.9g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929