Broilerkeitto

Kuutioi lanttu, porkkana ja perunat ja laita kiehumaan veteen, johon lisäät mustapippurit, kasvisliemi(tai kanaliemi) kuution puolikkaan.

Viipaloi purjo ja kuullota niitä pannulla pienessä öljytilkassa pehmeiksi.

Leikkaa rintafileet kuutioiksi ja paista pannulla niihin pinta.

Lisää purjo ja kanalihat keittoon ja anna kiehua kannen alla n. 20-30min.

Lisää ruokakerma anna kiehahtaa ja tarkista suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Narda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 476g510kcal110g0g7.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g350g210kcal5.3g45.5g0.4g3.2g
Porkkana 140g46kcal0.9g7.8g0.3g3.6g
Lanttu 140g40kcal1.4g6.4g0.4g2.5g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%350g560kcal9.5g9.5g52.5g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Kasvisliemikuutio 7g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3094g2847kcal259.8g149g125.2g25.6g
Valittu annoskoko1547g1423kcal129.9g74.5g62.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna774g712kcal65g37.3g31.3g6.4g
Arvot/100g100g92kcal8.4g4.8g4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392164