Broilerkeitto

Kuutioi lanttu, porkkana ja perunat ja laita kiehumaan veteen, johon lisäät mustapippurit, kasvisliemi(tai kanaliemi) kuution puolikkaan.

Viipaloi purjo ja kuullota niitä pannulla pienessä öljytilkassa pehmeiksi.

Leikkaa rintafileet kuutioiksi ja paista pannulla niihin pinta.

Lisää purjo ja kanalihat keittoon ja anna kiehua kannen alla n. 20-30min.

Lisää ruokakerma anna kiehahtaa ja tarkista suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Narda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 204g219kcal47.1g0g3.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Lanttu 60g17kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150g240kcal4.1g4.1g22.5g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio 3g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1326g1220kcal111.2g63.8g54g10.8g
Valittu annoskoko663g610kcal55.6g31.9g27g5.4g
Annoskoko puolitettuna332g305kcal27.8g16g13.5g2.7g
Arvot/100g100g92kcal8.4g4.8g4.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392164