Broilerkeitto

Kuutioi lanttu, porkkana ja perunat ja laita kiehumaan veteen, johon lisäät mustapippurit, kasvisliemi(tai kanaliemi) kuution puolikkaan.

Viipaloi purjo ja kuullota niitä pannulla pienessä öljytilkassa pehmeiksi.

Leikkaa rintafileet kuutioiksi ja paista pannulla niihin pinta.

Lisää purjo ja kanalihat keittoon ja anna kiehua kannen alla n. 20-30min.

Lisää ruokakerma anna kiehahtaa ja tarkista suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Narda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 272g291kcal62.8g0g4.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Porkkana 80g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Lanttu 80g23kcal0.8g3.7g0.2g1.4g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio 4g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1768g1627kcal148g85g71.6g14.4g
Valittu annoskoko884g813kcal74g42.5g35.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna442g407kcal37g21.3g17.9g3.6g
Arvot/100g100g92kcal8.4g4.8g4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392164