Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 900g1509kcal195.8g0.1g80.7g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen200g1440kcal0g0g160g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g5984kcal395.8g15.6g482g5.4g
Valittu annoskoko1320g2992kcal197.9g7.8g241g2.7g
Annoskoko puolitettuna660g1496kcal99g3.9g120.5g1.4g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037