Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 1800g3018kcal391.7g0.2g161.5g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen400g2880kcal0g0g320g0g
Suola, annos 3g120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g11968kcal791.8g31.2g964.2g10.8g
Valittu annoskoko2640g5984kcal395.9g15.6g482.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna1320g2992kcal198g7.8g241.1g2.7g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037