Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 225g377kcal49g0g20.2g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen50g360kcal0g0g40g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g1496kcal99g3.8g120.6g1.4g
Valittu annoskoko330g748kcal49.5g1.9g60.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna165g374kcal24.8g1g30.2g0.4g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037