Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 2250g3772kcal489.6g0.2g201.8g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen500g3600kcal0g0g400g0g
Suola, annos 3g150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g14960kcal989.6g38.8g1205.2g13.6g
Valittu annoskoko3300g7480kcal494.8g19.4g602.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna1650g3740kcal247.4g9.7g301.3g3.4g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037