Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 2700g4527kcal587.5g0.3g242.2g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen600g4320kcal0g0g480g0g
Suola, annos 3g180g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g17952kcal1187.4g46.6g1446.4g16.4g
Valittu annoskoko3960g8976kcal593.7g23.3g723.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna1980g4488kcal296.9g11.7g361.6g4.1g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037