Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 4050g6790kcal881.3g0.4g363.3g0g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen900g6480kcal0g0g720g0g
Suola, annos 3g270g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g26928kcal1781.4g70g2169.4g24.4g
Valittu annoskoko5940g13464kcal890.7g35g1084.7g12.2g
Annoskoko puolitettuna2970g6732kcal445.4g17.5g542.4g6.1g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037