Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 4500g7544kcal979.2g0.5g403.7g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1000g7200kcal0g0g800g0g
Suola, annos 3g300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g29921kcal1979.2g77.8g2410.6g27.2g
Valittu annoskoko6600g14960kcal989.6g38.9g1205.3g13.6g
Annoskoko puolitettuna3300g7480kcal494.8g19.5g602.7g6.8g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037