Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g4.7g2.9kcal0.6g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g211kcal6.3g42.9g0.7g2.1g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g474kcal13.8g86g6.6g4.2g
Valittu annoskoko111g237kcal6.9g43g3.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna56g118kcal3.5g21.5g1.7g1.1g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396414