Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g50g31kcal6.5g0.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g5017kcal145.4g911g72g45.6g
Valittu annoskoko1176g2508kcal72.7g455.5g36g22.8g
Annoskoko puolitettuna588g1254kcal36.4g227.8g18g11.4g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396414