Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g6.3g3.8kcal0.8g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 82g281kcal8.3g57.3g1g2.9g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g631kcal18.2g114.8g9g5.8g
Valittu annoskoko148g316kcal9.1g57.4g4.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna74g158kcal4.6g28.7g2.3g1.5g
Arvot/100g100g214kcal6.2g38.8g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396414