Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g9g5.8kcal1.2g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 76g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 123g421kcal12.5g85.9g1.5g4.3g
Oliiviöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g947kcal27.4g172g13.6g8.6g
Valittu annoskoko222g474kcal13.7g86g6.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna111g237kcal6.9g43g3.4g2.2g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396414