Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g13g7.7kcal1.6g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 101g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 164g561kcal16.7g114.5g2g5.7g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g1263kcal36.6g229.2g18.2g11.4g
Valittu annoskoko296g631kcal18.3g114.6g9.1g5.7g
Annoskoko puolitettuna148g316kcal9.2g57.3g4.6g2.9g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396414