Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g14g8.6kcal1.9g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 184g632kcal18.8g128.8g2.2g6.4g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g1420kcal41.4g258g20.4g12.8g
Valittu annoskoko333g710kcal20.7g129g10.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna167g355kcal10.4g64.5g5.1g3.2g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396414