Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g1.6g1kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g70kcal2.1g14.3g0.2g0.7g
Oliiviöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g158kcal4.6g28.6g2.2g1.4g
Valittu annoskoko37g79kcal2.3g14.3g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g40kcal1.2g7.2g0.6g0.4g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.5g3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396414