Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g16g10kcal2g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 203g695kcal20.6g141.8g2.4g7.1g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen374g520kcal71g0g26.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g310g108kcal3.1g20.1g1.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g156g561kcal43.6g3.1g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g4014kcal281.4g333.4g168.4g15.2g
Valittu annoskoko1240g2007kcal140.7g166.7g84.2g7.6g
Annoskoko puolitettuna620g1003kcal70.4g83.4g42.1g3.8g
Arvot/100g100g162kcal11.3g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418