Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g3.1g1.9kcal0.4g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen75g104kcal14.2g0g5.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g62g22kcal0.6g4g0.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g31g112kcal8.7g0.6g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g803kcal56.2g66.6g33.4g3g
Valittu annoskoko248g401kcal28.1g33.3g16.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna124g201kcal14.1g16.7g8.4g0.8g
Arvot/100g100g162kcal11.3g13.4g6.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418